fbpx
Keresés

Esküvőre készülsz? Pár tipp, hogyan találd meg az igazi cipődet.

Uncategorized

Alkalmi cipő választása esküvőre? Nem is olyan nehéz…

Te leszel a menyasszony? Az örömanya? A tanú? A koszorúslány?
A gyűrűvivő? Vagy vendég egy közeli esküvőn?

Az esküvői cipő kiválasztása nem könnyű feladat, különösen akkor, ha valami fontos szerepet is vállalsz az esküvőn. Lehet, hogy a koszorúslányként, a tanúként vagy a gyűrűvivőként végig kell állnod a szertartást, majd pedig az ünnepségen kell táncolnod. Ebben az esetben nemcsak a cipő szépsége, hanem a kényelme is rendkívül fontos szempont.

Szerencsére, az esküvői cipők kínálata ma már rendkívül széles, így könnyebb lehet megtalálni a tökéletes darabot a ruhádhoz és a szerepedhez illően. A megfelelő cipő megválasztása nem csak a kényelmet biztosítja, hanem hozzájárul a bizalmadhoz és a megjelenésedhez is.

Amikor kiválasztod az esküvői cipődet, fontos, hogy figyelembe vedd az esküvő stílusát és témáját. Egy elegáns, formális esküvőhöz mást választhatsz, mint egy laza, bohém stílusú esküvőhöz. A cipőnek összhangban kell lennie a ruháddal és a kiegészítőiddel is.

Az esküvői cipők kényelme nagyon fontos szempont, különösen, ha hosszabb időt kell állnod vagy táncolnod bennük. Ha lehetőséged van, próbáld fel a cipőt a ruháddal együtt, és sétálj kicsit bennük, hogy megbizonyosodj róla, hogy kényelmesek-e.

Végül, de nem utolsósorban, nemcsak a megjelenés, hanem az ár is fontos szempont lehet az esküvői cipő kiválasztásakor. Az alkalmi cipők között számos megfizethető darab található, amelyek mégis stílusosak és kényelmesek.

Ha szerepet vállalsz az esküvőn, és még nem találtad meg a megfelelő cipőt, nézz szét az alkalmi cipők között, hogy megtaláld a tökéletes párt a ruhádhoz és a szerepedhez!Ezüst köves bokapántos magassarkú

Opciók választása10228 Ft


Rose gold köves magassarkú

Opciók választása10228 Ft


Fekete köves magassarkú

Opciók választása10228 Ft


Krém magassarkú

Opciók választása7079 Ft


Claudio Dessi by Lux fekete ocelot bőr magassarkú

Opciók választása17315 Ft

Sorry, the comment form is closed at this time.

5% kedvezmény
7% kedvezmény
Majd legközelebb!
Majdnem...
10% kedvezmény
A macska rúgja meg...
Csak egy kicsin múlott
15% kedvezmény
Holnap próbáld újra!
20% kedvezmény
Ma nincs szerencséd
1% kedvezmény
Pörgess és nyerj!!
Add meg az email címed és pörgess!
Szabályok:
  • Napi egy pörgetés
  • A kuponkód csak egyszer használható fel!
0
    0
    Kosaram
    A kosarad üresVissza az üzletbe